Ie Bujor românesc

980 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această ie este un model nou, inspirat însă din cămașa femeiască tradițională din zona Sibiului. Ia este una aparte, o adevărată emblemă pentru cei din această zonă etnografică, fiind de o eleganță cu totul deosebită. Decorul este unul clasic, dar totodată elegant și special, în culori de alb și roșu. Pieptul iei este decorat cu două șiruri de linii verticale, numite ciocănele, între care sunt cusute mai multe șire cu frunze și flori. Același motiv central se repetă și de-a lungul mânecilor, creându-se astfel o simetrie și un echilibru perfect. O caracteristică deosebită este dată de ciocănelele așezate orizontal pe mâneci, detaliu care o transformă într-o ie cu totul aparte. Mânecile sunt largi și se termină cu un volănaș alb, foarte delicat. Decolteul este deasemenea larg și se poate încheia foarte ușor cu ajutorul celor doi ciucuri discreți, de culoare albă. Frumusețea și eleganța acestei ii va stârni cu siguranță admirația celor din jur și te va scoate în evidență oriunde o vei purta! Este cusută în întregime manual, cu drag, în România. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog