Guler original, cu motive florale traditionale

400 lei
Scrie un review

Descriere

Este un produs original și unicat, realizat de designer din două fote care nu ar mai fi putut fi purtate. Designerul a utilizat fragmente din țesătura tradițională, vintage, bogat decorată cu motive florale, simbolice. Florile albe, cu accente roșii, brodate pe partea din față a gulerului, se îmbină armonios cu decorațiunile cusute pe spatele produsului cu fir de bumbac galben, mov, roșu și albastru. Intenția este de a reintregra în garderoba modernă țesăturile și broderiile autentice, prețioase. Produsul este realizat manual, de la țeserea fotelor până la croirea și coaserea gulerului dublu, modern. Gulerul elegant are căptușeală suplă și rezistentă, din poliester cu aspect satinat. Produs unicat și original. Se recomandă dry cleaning.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog