Ie românească Floare de trandafir

936 lei

Opţiuni disponibile

4 review-uri | Scrie un review

Descriere

O ie brodată manual, cu flori și frunze în culori vesele. Pieptul iei are o broderie amplă, cu un model de flori și frunze stilizate, cusute cu fir roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, mov și negru. Mânecile lungi sunt prinse pe încheietura mâinii în volane discrete și reiau în detaliu decorul central, creând astfel o simetrie și un echilibru perfect. Marginea volanelor este și ea brodată cu un rând de decor floral stilizat, vesel colorat. Ia are un decolteu rotund ce se poate încheia cu ajutorul ciucurilor albi și delicați. Croiul respectă tiparul tradiției Oltenești, iar cromatica folosită subliniază expresivitatea motivului tradițional oltenesc.  Acesta este un model special, ce îți va însenina sufletul! Produsul este cusut în întregime manual. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 4 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog