Ie românească Vis de câmp

624 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Cea mai colorată și plină de viață ie a verii! Ia are mânecă lungă și este brodată cu flori de câmp vesel colorate, în nuanțe de mov si lila. Elemente vegetale și florale stilizate, cusute cu fir galben aprins, portocaliu și verde deschis, completează modelul. Paiete mici, argintii, accentuează frumusețea florilor mov și strălucesc cu eleganță pe pânza fină și albă. Mânecile ușor evazate sunt brodate cu un model similar, delimitat de un rând de elemente stilizate galbene și paiete argintii. Ia are decolteu la baza gâtului, iar marginile acestuia sunt cusute cu model plin, format din cruciulițe portocalii pe fundal verde deschis. O ie luminoasă, cu un aer tineresc și lejer, realizată în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog