Ie Românească fetiță - Maria

331 lei
Scrie un review

Descriere

O ie cu mânecă lungă, înflorată și colorată. Modelul provine din zona Oltului și a fost adaptat pentru o ținută modernă. Ia este realizată și brodată în întregime manual. Pe piept sunt brodate două șiruri paralele de flori colorate. Pânza fină, de culoare albă, este înfrumusețată cu trandafiri stilizați și flori de câmp minimaliste. Broderia este amplă, dar delicată. Florile sunt brodate cu fir de bumbac de toate culorile: galben, portocaliu deschis, roz, roșu închis, albastru, mov, iar tulpinile florilor sunt cusute cu fir de bumbac verde crud. Modelul floral este reluat pe mâneca scurtă, în două rânduri orizontale, paralele. Marginea mânecii este brodată cu un rând de flori stilizate, vesel colorate. Ia are decolteu rotund, la baza gâtului, brodat cu o bentiță cu model șerpuit, în nuanțe de verde și roz. O ie cu model vesel, colorată și potrivită pentru o ținută de zi. Un model special, realizat în întregime manual.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog