Ie românească fetiță - romb

380 lei
Scrie un review

Descriere

O ie vesel colorată, cu model geometric, paiete și mărgele - alegerea ideală pentru vară! Ia este un produs modern, cu motive inspirate din tradiția populară. Articolul vestimentar este cusut în întregime manual, cu fir de bumbac portocaliu și fir de mătase albă. Broderia este accesorizată cu mărgele albe și portocaliu închis, dar și cu paiete aurii. Decorul este unul geometric - elementul predominant este rombul, care se regăsește atât pe pieptul, cât și pe mânecile iei. Flori stilizate, accentuate de paiete, sunt încadrate în pătrate. Dispunerea elementelor geometrice pe pieptul iei creează brazi stilizați - bradul este, în tradiția populară, simbol al vitalității și al fălniciei, fiind considerat pomul vieții. Mânecile lungi, ușor evazate, și decolteul larg sunt cusute la margini cu un rând de model stilizat. Aceasta este o ie diafană, perfectă pentru anotimpurile primăvară-vară, brodată în întregime manual. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog