Ie Floare de mac - Negru

725 lei

Opţiuni disponibile

Scrie un review

Descriere

Ie cu mânecă lungă, brodată manual, cu modele inspirate din tradiția populară românească. Combinația de alb și negru este una clasică, dar de efect. Micile paiete aurii așezate pe partea din față a iei, cât și pe mâneci, îi conferă acesteia un aer de eleganță. Ia se potrivește indiferent de ținuta pe care alegi să o porți - casual sau sofisticată, cu fustă scurtă, croită clasic, sau cu pantalon negru, office. Ia este brodată cu elemente naturale și geometrice stilizate, dispuse în șiruri paralele pe piept și mâneci. Motivele geometrice sunt considerate încă din cele mai vechi timpuri simboluri ce readuc la esență adevărurile cele mai complexe.  Vârfurile rombului reprezintă interpretativ extremitățile crucii, iar frecvența generată de acest simbol este în rezonanță cu frumosul și norocul. Croiul respectă tiparul tradiției specifice zonei Muntenia. Decolteul este unul larg, ce se poate încheia cu ajutorul ciucurilor albi și delicați. Articolul vestimentar este realizat în întregime manual, brodat cu grijă și pasiune.  

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog