Ie românească Frunză

672 lei

Opţiuni disponibile

Scrie un review

Descriere

Un model de ie nou și inedit, adaptabil oricărei ținute. Combinația de alb, negru și roșu este una clasică, ce pune în valoare orice siluetă. Ia este realizată în întregime manual, cu broderii bogate, iar motivele cusute cu migală pe pânza delicată sunt inspirate din tradiția populară. Decorul este unul vegetal, alcătuit din frunze și flori stilizate, cu o dispunere ce imită nervurile unei frunze. Flori stilizate, cusute cu fir de bumbac negru, înfrumusețează broderia de pe pieptul iei, iar frunzele mici sunt puse în valoare de accentele de mătase albă. Broderia de pe mânecile lungi și evazate este amplă, bogată - decorul este dens, dar, în același timp, rafinat. Ornamentele de pe mâneci, cusute cu fir de bumbac roșu, înveselesc ia. Un articol vestimentar elegant, care face cinste garderobei tale moderne.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog