Ie românească Gura Leului Imperial

775 lei

Opţiuni disponibile

3 review-uri | Scrie un review

Descriere

O ie cu mânecă lungă, brodată manual cu flori și frunze colorate și stilizate în culori vesele, acompaniate de mici paiete aurii. Pe pieptul iei, trei șiruri de flori cu frunze stilizate, cusute cu fir de bumbac roșu, verde, galben și albastru formează un decor natural, fiind delimitate prin mici paiete ce îi conferă iei o notă de eleganță și rafinament. Broderia, deși are un model destul de amplu, este delicată și veselă. Mânecile lungi au brodate același motiv al florilor, reluând decorul central – într-un șir de flori delimitate de paiete aurii. Marginea mânecilor este de asemenea brodată cu un rând de decor floral stilizat și vesel colorat. Decolteul rotund este accesorizat cu paiete aurii, conferindu-i iei un aspect festiv. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.


Review-uri

Rating general bazat pe 3 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog