Cămașă românească înflorată pentru bărbați

720 lei
Scrie un review

Descriere

Acest model de cămașă este unul cu totul special datorită broderiei sale atât de bogate, dar și culorilor vii:  roșu, galben, verde, albastru, roz, mov și negru. Este o ie tradițională autentică, cusută în întregime manual. Modelul broderiei este unul floral, vesel, fiind exploatat în special efectul de verticalitate. Acesta îi conferă o aură de clasicism și eleganță. O altă caracteristică specifică acestei ii este amplitudinea decorului, care ajunge să-i acopere aproape întreaga suprafață. Specific cămășii bărbătești sunt și mânecile lungi și strânse pe manșetă, care se încheie cu același model floral, dispus de această dată orizontal. Un element distinctiv este gulerul înflorat și decolteul care o transformă într-o ie modernă și deosebită. Este perfectă pentru serile răcoroase de vară și pentru ocaziile speciale. Produs lucrat manual, în întregime, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog