Ie pasăre - Model oltenesc

775 lei

Opţiuni disponibile

2 review-uri | Scrie un review

Descriere

Un model nou, inspirat din motivele tradiționale oltenești, adaptat pentru o garderobă modernă și sofisticată. Ia este cusută în întregime manual, iar modelul este adaptat într-o manieră modernă. Ia are decolteul cusut cu fir de bumbac albastru și este realizată din pânză albă, delicată. Decorațiunile sunt florale - flori brodate cu fir bej, maro, galben, albastru și negru, dispuse pe tulpini accesorizate cu trei frunze verzi (trei este un simbol important și des folosit în tradiția populară românească, având semnificație mistică). Două șiruri verticale de flori sunt brodate pe partea din față a iei, acestea fiind despărțite la mijloc de un rând de decor cusut cu fir alb, de mătase. Acesta este format din flori stilizate, albe și delicate, încadrate de linii verticale și orizontale. Mânecile lungi, evazate, repetă modelul floral, în șiruri paralele în zona umerilor, respectiv șiruri verticale pe mâneci, și conferă întregii ii aspectul unei păsări în zbor. Produs cusut manual.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 2 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog