Ie românească Regina Nopții

870 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această ie cu mânecă lungă este un model nou și inedit, brodat manual cu modele geometrice și elemente florale stilizate. Ia este cusută cu fir albastru, negru și galben aprins, bogat accesorizată cu paiete aurii atât pe pieptul, cât și pe mânecile iei. Paietele formează elemente vegetale și crenguțe stilizate și, de asemenea, delimitează șirurile de decor geometric. Decolteul în anchior este completat de un guler din dantelă albă, delicat perforată. Pânza albă pe care este brodată ia are un model fin, cu dungi verticale din materialul de țesătură. Ia este un model până în talie, adaptabil unei ținute de seară, dar și unui eveniment special, datorită paietelor strălucitoare. Un produs original, lucrat manual și inspirat din tradiția populară.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog