Ie românească Adele - Verde

670 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Aceasta este o ie inspirată din cămaşa femeiască tradiţională din zona Sibiului, decorată cu umeraş şi şire pe mânecă. Ia este una aparte, o emblemă pentru cei din zona Sibiului, fiind de o eleganţă cu totul deosebită.  Decorul este unul clasic, dar totodată elegant şi special, în culori de alb şi verde. Pieptul iei este decorat în trei şiruri de linii verticale verzi, înconjurate de un model geometric deosebit. Decolteul iei este larg, şi se poate încheia cu ajutorul ciucurilor delicaţi, de culoare verde. Acelaşi motiv central se repetă şi de-a lungul mânecilor lungi, prinse pe încheietura mâinii, ce se termină cu un model  croșetat de aceeași culoare. Ia este una aparte, elegantă, cusută în întregime manual în România și poate fi adaptată foarte ușor la orice ținută: casual sau elegată.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog