Ie românească crizantemă

920 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 80 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune. Bogat împodobită, ia este brodata in mod predominant cu fir de mătase de culoare rosu inchis, simbolizand pasiunea si dragostea pentru frumos si traditii, cu mărunte șiruri de flori. Pe maneci regasim cusut cu drag un model geometric deosebit, cu fir de matase galben stralucitor si cu paiete aurii, conferindu-i o eleganta aparte. Modelul iei este unul geometric, imbinat armonios cu cel floral, o combinatie simetrica de forme si culori ce te va scoate cu siguranta din anonimat. Pe partea centrala a iei este brodat un sir elegant cu flori marunte, acompaniate de mici paiete aurii. Atributele feminității sunt dezvăluite printr-o imagine creată din semnele sinuoase ale coroanei florale, forma rotundă fiind cea care crează armătura croielii și decorației. Mâneca iei este largă, repetă același motiv central, și se termină intr-o nota plina de eleganta si stil. Ia este perfecta pentru zielele racoroase de primavara sau pentru cele de toamna, momentul cand crizantemele sunt in plin sezon. Decolteul iei este perfect pentru a sublinia feminitatea și se poate încheia cu ajutorul a doi ciucuri delicați.  Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog