Ie românească - Floare de camelie

980 lei

Opţiuni disponibile

4 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 80 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir de bumbac sau cu fir de mătase pentru prețiozitate de culoarea boabei de muștar, împletit armonios cu verdele cristalin, o combinație de culori ce te va scoate din anonimat. Modelul iei este unul amplu, broderia aflându-se atât pe partea centrală a iei, cât și pe mânecile acesteia. Șirurile verticale și orizontale de camelii de pe altița iei însemnează lemnul cu dalta, cuțitul sau horjul, asemeni împunsăturilor acului pe suprafața țesăturii de bumbac, asemeni grădinilor brodate pe pielea cojoacelor și pieptarelor din Transilvania. Atributele feminității sunt dezvăluite printr-o imagine creată din semnele sinuoase ale cercului, forma rotundă fiind cea care crează armătura croielii și decorației. Mâneca iei este largă, repetă același motiv central, și se termină cu un volan elegant. Decolteul iei este perfect pentru a sublinia feminitatea și se poate încheia cu ajutorul a doi ciucuri delicați. Produsul este fabricat în România     în atelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Review-uri

Rating general bazat pe 4 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog