IE ROMÂNEASCĂ FLOARE DE COLȚ - Crem

890 lei

Opţiuni disponibile

2 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 80 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir delicat de matase crem. Bogat împodobită, ia a fost cusută atent cu mărunte șiruri de flori cu paiete aurii, și încheiată la mâneci cu un volan amplu. Povestea aceastei ii este strâns legată de originile fetei care a lucrat-o și care se spune că era fiica unui agricultor și proprietar de livezi din zona Gorjului , ea însăși frumoasă ca o floare și pețită de mulți tineri din sat.  Atributele feminității sunt dezvăluite printr-o imegine creată din semnele sinuoase ale coroanei florale, forma rotundă fiind cea care crează armătura croielii și decorației. Mâneca iiei este largă, repetă acelaș motiv central, și se termină cu un volan elegant. Decolteul iiei este perfect pentru a sublinia feminătatea și se poate închieia cu ajutorul a doi ciucuri delicați.  Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Review-uri

Rating general bazat pe 2 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog