Ie românească Floare de păun

930 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 120 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, pe pânză de bumbac, iar decorațiunile sunt lucrate cu fir de bumbac de culoare roșu și albastru, fiind îmbogățite cu mărgele de sticlă. Acest obiect vestimentar ce are la bază un model tradițional românesc este decorat în culori vii asemeni unei cozi de păun. Cusăturile ce leagă piesele din care este alcătuită ia sunt realizate cu un tip de cusătură originală, denumită "cheiță", croșetată cu fir de bumbac. La gât, ia este strânsă pe bentiță decorată cu albastru, cu model de lănțișor. Mâneca iei este largă, repetă același motiv central, și se termină cu o bentiță. Decolteul iei este perfect pentru a sublinia feminitatea și se poate închieia cu ajutorul a doi ciucuri delicați.  Produsul este fabricat în România în altelierul Flori de ie și păstrează cromatica și croiul modelului original. Exercițiul nostru vizual pleacă de la timpul mărturisirilor și recompune dialogul dintre Pământ și Cer înconjurat de iubire. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.


Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog