Ie românească Iris

532 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

O ie specială, cu un model unic, inspirat din motivele tradiționale românești ,ce ne duc cu gândul la floarea de Iris. Ia este cusută în întregime manual, pe pânză topită, cu broderie colorată, cusută cu fir de bumbac galben, verde, roșu, negru, alb și mov. Motivul central este unul abstract, geometric stilizat, partea din față a iei având o broderie a elementelor preluate din natura înconjurătoare, transfigurate artistic, pe două șiruri . Decolteul iei este unul larg și lejer, ce se poate încheia cu ajutorul celor doi ciucuri negri și delicați. Mâneca iei are un model special, iar în partea de jos, se repetă motivul central, oferindu-i o notă de eleganță. Ia este una vesel colorată, pentru a sublinia expresivitatea motivelor românești, fiind ideală atât pentru ținute casual, cât și pentru ținute elegante. Ia este brodată în întregime manual, cu drag.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog