Ie românească - verde

595 lei
Scrie un review

Descriere

O ie modernă, inspirată din motivele tradiționale românești, provenită din cultura Cucuteni, una dintre cele mai vechi civilizații din Europa, ce s-a aflat în mare parte pe teritoriul României.  Ia are o combinație clasică și versatilă de culori – alb și verde, ce te va scoate din anonimat indiferent de evenimentul în cadrul căreia o porți. Aceasta poate defini atât un stil vestimentar clasic, office cât și unul modern, casual. Motivele de inspirație tradițională au fost brodate cu drag, în șiruri de „valuri” și motive geometrice adaptate unui articol vestimentar al zilelor noastre. Umerii iei au o broderie plină, amplă, formată din rânduri de „valuri” în alb și verde. Decolteul este larg, lejer, acompaniat de ciucuri negri, iar mâneca lungă este bogat decorată și brodată, fiind strânsă delicat pe încheietura mâinii, cu același model de ciucuri precum decolteul. Partea din față și mânecile iei sunt brodate cu același model stilizat, cu fir verde, Ia este realizată în întregime manual, cu multă pasiune și migală pentru arta tradițională românească.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog