Ie românească Spic

533 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Un model nou, o ie vesel colorată, brodată manual cu spice de grâu, dar și cu flori stilizate. Modelul reproduce, în decor minimalist, un câmp de flori înmiresmat. Spicul de grâu este un motiv tradițional românesc, simbolul belșugului și al bunăstării. Spicele sunt cusute cu fir de bumbac de un galben aprins, solar, dar și cu fir de mătase albă. Florile sunt brodate cu fire de bumbac roz, în diferite nuanțe, iar tulpinile și frunzele stilizate sunt de culoare verde. Ia are mânecă lungă și evazată, cu același model. Decolteul larg, în anchior, completat cu ciucuri albi și delicați, este cusut la margini cu fir de bumbac verde închis. Un articol vestimentar în culori vii, cu un aer tineresc și vesel, potrivit pentru o vară toridă. Ia este cusută în întregime manual, în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog