Ie spic roz

379 lei

Opţiuni disponibile

Scrie un review

Descriere

Această ie vesel colorată, cu decorațiuni în nuanțe de roz și mov, este brodată manual cu spice de grâu și flori stilizate. O ie de vară, al cărei decor reproduce un câmp de flori parfumat. Spicul de grâu este un motiv tradițional românesc, fiind considerat simbol al bogăției. Spicele de grâu sunt cusute cu fir de bumbac de un roz aprins, dar și cu fir de mătase albă, care este folosită și pentru delimitarea modelului, pe umeri. Florile sunt brodate cu fire de bumbac roz deschis și mov, iar tulpinile și frunzele stilizate sunt de culoare verde deschis. Mâneca scurtă are o broderie similară, formată din trei rânduri paralele de model cu spice de grâu și flori stilizate. Decolteul larg, în anchior, este cusut pe margini cu fir de bumbac verde deschis și se poate strânge delicat cu ajutorul ciucurilor albi. Un articol vestimentar realizat manual, ideal pentru zilele călduroase de vară. Această ie te va binedispune și îți va pune în valoare ținuta!

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog