Cămașă românească mărgelată - Roșu

580 lei
Scrie un review

Descriere

 Această cămașă este una cu totul deosebită, cu un model unic și special, inspirată după un model de ie veche de peste 80 de ani, din zona Olteniei. În broderia cămășilor vâlcene, s-a înregistrat la începutul secolului al XX-lea o accentuată preferință pentru mărgele, ceea ce a determinat apariția unor noi compoziții plastico-decorative.  Cămașa este cusută în întregime manual, pe bumbac alb și cu mici mărgele de culoare roșu, dar și verde. Acestea sunt dispuse într-un șir subțire la baza gâtului și se continuă în același stil și pe mijlocul cămășii, precum și pe mânecile strânse pe manșetă. Dispunerea mărgelelor în acest fel îi oferă acestei cămăși o simplitate și o eleganță aparte. Este perfectă pentru ocaziile speciale și are acel ceva care te va scoate întotdeauna din anonimat. Este brodată cu drag, în întregime manual, în România.

Modelul este diponibil pe următoarele culori: roșu, albastru, verde. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

  

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog