Ie românească Trifoi - Auriu

775 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

O ie de vară, diafană, bogat decorată cu fir auriu și trifoi. Trifoiul este un simbol des folosit în tradiția populară românească, ce semnifică norocul și bunăstarea. Ia din pânză albă are decorațiuni brodate manual, care se repetă atât pe pieptul, cât și pe mâneca lungă. Două șiruri de model plin sunt delimitate pe partea din față a iei de un șir format din trei trifoi delicați. Mâneca lungă este strânsă pe încheietura mâinii cu o manșetă amplu decorată cu același model cu trifoi, cusuți cu fir auriu. O ie glamour și elegantă, potrivită  pentru o ținută casual, dar și pentru evenimente speciale, dacă este accesorizată adecvat. Un articol vestimentar nou și modern, inspirat de motivele tradiționale românești, realizat în întregime manual.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog