Ie românească Trandafir cu paiete

581 lei

Opţiuni disponibile

Scrie un review

Descriere

Ie cu mânecă lungă, brodată manual cu modele inspirate din tradiția populară. Combinația de alb, negru și roșu este una clasică și te poate evidenția indiferent de ținuta pe care alegi să o porți - casual sau sofisticată, cu fustă scurtă, croită clasic, sau pantalon negru, office. Ia este brodată cu elemente florale stilizate, dispuse în șiruri paralele pe piept și accesorizate cu paiete aurii. Modelul se continuă pe marginea decolteului larg și este reluat, în aceleași șiruri paralele, pe mâneca lungă. Decorul de pe umeri este unul plin, dens, format din flori stilizate, separate de rânduri de model geometric. Trandafiri mari, de culoare roșie, aduc un plus de culoare modelului și înveselesc broderia. Articolul vestimentar este realizat în întregime manual.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog