Parfum de Ie

560 lei

Opţiuni disponibile

Scrie un review

Descriere

Un model de ie nou, adaptabil mai multor stiluri vestimentare. Cu o broderie în culori de portocaliu, albastru, roz și galben, această ie este simplă, și totodată unică. Broderia este reprezentată de un șir cu model geometric orizontal, ce înconjoară ia, fiind delimitat de mici frunzulițe albastre și portocalii. Ia este realizată în întregime manual, iar motivele sunt cusute manual, cu migală și pasiune, inspirate din natură și din tradiția popular românească. Astfel, modelul de pe piept, înconjoară ia, inclusiv mânecile acesteia. Decolteul rotund, aflat la baza gâtului, este evidențiat de același motiv geometric, de mici cercuri colorate, pentru a pune mai bine în valoare modelul iei. Acest model de ie este unul vesel și modern, perfect pentru un stil casual-chic, dar nu numai. Acest produs este unul original, produs în întregime în România.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog