Rochie Gorjenească cu model roșu

1.436 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această rochie este un produs nou, modern, inspirat din motivele tradiționale românești ale unei ii vechi de peste 80 de ani, din zona Gorjului. Rochia are un model amplu dar rafinat, cu puncte de broderie mărunte, cusute în întregime manual. Modelul broderiei este unul geometric, cusut cu fir de bumbac în diferite nuanțe de roșu. Broderia este acompaniată de mici paiete aurii ce îi conferă rochiei un aer de eleganță. Decolteul este unul larg, ce se poate încheia cu ajutorul celor doi ciucuri albi și delicați. Mânecile lungi sunt prinse pe încheietura mâinii în volane delicate, ce reiau decorul central. Acesta este un model nou și special, ce te va face să ieși în evidență în cadrul oricărui eveniment o vei purta! 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog