Rochie Românească Tradițională - Grena

1.536 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

O rochie modernă, inspirată din motivele tradiționale românești, provenită din cultura Cucuteni, una dintre cele mai vechi civilizații din Europa, ce s-a aflat în mare parte pe teritoriul României. Rochia românească are o combinație versatilă de culori – alb și grena, ce te va scoate din anonimat indiferent de evenimentul în cadrul căreia o porți. Aceasta poate defini atât un stil vestimentar clasic, office cât și unul modern, casual. Motivele de inspirație tradițională au fost brodate cu drag, în șiruri de „valuri” și motive geometrice adaptate unui articol vestimentar al zilelor noastre. Umerii rochiei au o broderie plină, amplă, formată din rânduri de „valuri” în alb și grena. Decolteul este larg, lejer, acompaniat de ciucuri delicați de culoare grena, iar mâneca lungă este bogat decorată și brodată, fiind strânsă pe încheietura mâinii, cu același model de ciucuri precum decolteul. Partea din față și mânecile rochiei sunt brodate cu același model stilizat, cu fir grena. Ia este realizată în întregime manual, cu multă pasiune și migală pentru arta tradițională românească.

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie. 

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog