Rochie românească - Roua dimineții

850 lei

Opţiuni disponibile

1 review-uri | Scrie un review

Descriere

Această rochie este un produs nou, modern, al cărui model este inspirat din motivele tradiționale românești specifice Olteniei. Modelul vechi a fost adaptat și transpus pe pânza nouă de bumbac. Rochia reprezintă alegerea perfectă pentru o ținută casual și romantică, pentru serile târzii de primăvară sau vară și este cusută integral manual. Broderia rafinată și discretă în același timp, cusută cu fir de bumbac verde și accesorizată cu mărgele și paiete, conferă un plus de distincție și eleganță. Decorul este unul geometric - elementul decorativ principal, rombul, este evidențiat de mărgelele aurii. Rombul este un simbol cu o mare însemnătate în tradiția populară românească, vârfurile acestuia reprezentând extremitățile crucii, generând ideea frumosului și a norocului. 

Mărimi disponibile: S, M, L. Oricare altă mărime se poate efectua doar pe comandă în termen de 15 zile lucrătoare. Un produs unicat made only by @Flori de ie.

Mai multe povești cu iile noastre dragi găsiți chiar aici.

*Având în vedere numărul mare de comenzi pentru această ie, termenul de livrare poate ajunge până la 6 săptămâni.

Review-uri

Rating general bazat pe 1 review-uri
5 din 5 stele

Am dori să cunoaștem părerea ta

Spune-ne ce părere ai despre acest produs. Ne va ajuta să devenim mai buni și să îți oferim informațiile pe care ți le dorești.

Scrie un review

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.

Ii traditionale, ii romanesti de la Florideie.ro
Vino pe blog