New
Ie românească Lalea - Roșu
Această ie românească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 70 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir de bumbac și fir de mătase roșu aprins pentru prețio..
New
Ie romb cu volănașe
..
New
Rochie Anabella - Roz
..
Rochie Chic - Turcoaz
1.490,00 Lei
..
Rochie Chic - Negru
1.350,00 Lei
..
Rochie Chic - Roz
1.290,00 Lei
..
Rochie Rază de lună
..
Rochie Lotus 3/4
1.490,00 Lei
..
Rochie Zalina - Galbenă
AAceastă rochie este un produs nou, modern, al cărei model este inspirat din motivele tradiționale românești specifice Olteniei. Modelul vechi este adaptat și transpus pe pânză albă, un material fin ș..
Cămașă românească regală
Această cămașă românească bărbătească este un model nou, inspirat după o ie veche de peste 100 de ani. Este cusută în întregime manual, cu migală și pasiune, cu fir de bumbac de diferite culori, predo..
Rochie românească Mărgelată
Această rochie este un produs nou și modern cusut în întregime manual al cărei model este inspirat din motivele tradiționale românești. Rochia este una perfectă pentru primăvară-vară, fiind lejeră&nbs..
Rochie romanească Boboc
Această rochie este un produs nou și modern, însă al cărei model este inspirat din motivele tradiționale românești. Rochia este una perfectă pentru primăvară-vară, fiind lejeră dar totodată deose..
Afişare 1 - 15 din 218 (15 pagini)

Vino la poveşti despre ia românească

Descoperă povestea iei tradiţionale româneşti şi semnificaţiile motivelor decorative cusute acum peste o sută de ani.